Oras Electra (6250G)

Håndvaskarmatur - berøringsfri

Før 4.950,-
2.499,- (1.999,20 uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Berøringsfri batteridrevet håndvaskbatteri med kv og vv tilslutning og temperaturregulering. Ombygningssæt til forblandet vand samt fast indstillet temperatur medfølger.
En model, tre muligheder: temperaturreguleringsgreb (leveres således), fast indstillet temperatur, forblandet vand. Oras 6250G har separate snavsfiltre med kontraventiler.
Batteri, elektronik og blandefunktion er placeret inde i Electra blanderen. De forindstillede sensorparametre gør det nemt at installere blanderen. Kræver ingen justeringer ved installation. Hvis sensoren overdækkes i mere end 2 minutter lukker blanderen automatisk.

Oras har fremstillet berøringsfri vandhaner siden 1990 og er i dag en af verdens største producenter af berøringsfri vandhaner til håndvaske.

Berøringsfri vandhaner blev først taget i brug på hospitaler, som er omfattet af strenge krav til hygiejnen. Berøringsfri vandhaner er ikke blot hygiejniske, de er også blevet populære, fordi de er vandsparende og nemme at bruge. Når børnene skal vaske deres snavsede hænder kan de have svært ved at åbne for vandet uden samtidig at gøre armaturet beskidt. Electras berøringsfrie fordele sætter en effektiv stopper for bakterier på grebet, og for ekstra store vandregninger, når de små fingre skal være rene i en fart. For ældre og personer med nedsat funktionsevne kan fotocellens korte reaktionstid være en fordel, så armkræfterne ikke skal bruges på besværlige blandingsbatterier.
Med sit kompakte og minimalistiske design spiller Oras Electra sikkert sammen med den rene, nordiske indretningsstil og sørger samtidig for økonomisk og hygiejnisk luksus på badeværelset.

  • Montering i bord eller vask
  • 6 volt batteri
  • Vandspare funktion
  • For ekstra batteri: vvsnr. 508367548

Tekniske data

Farve/Finish Krom
Montering Bord/vask
Betjening Berøringsfrit
Tilslutning Flexslanger med 3/8” omløbere

Vareinfo

Forsendelsevægt 3.68 kg
VVS-nummer 704270004
Reference