RHEINZINK Regnvands Samler, 76 mm

Før 531,30
327,- (261,60 uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Beskrivelse

RHEINZINK halvrund tagrende er den traditionelle tagrende, der klæder ethvert byggeri. Et omfattende sortiment af forskellige rendedimensioner samt omfattende tilbehør i perfekt pasnøjagtighed gør systemet universelt.
RHEINZINK tagrender og nedløbsrør anvendes til udvendig tagafvanding af alle former for tage; tagrender og nedløbsrør som fremstilles i den velkendte RHEINZINK kvalitet som den klassiske valsblank – eller forpatineret i smukke, afdæmpede zinkfarver. RHEINZINK halvrunde tagrender samles ved lodning eller limning. Nedløbsrør og systemets enkeltdele passer nøjagtigt til hinanden. Det sikrer tætte samlinger og hurtig montage.
RHEINZINK er en legering af elektrolytisk finzink med en renhedsgrad på 99,995% og eksakt definerede andele af kobber og titan. I en eneste kontinuerlig arbejdsgang bliver råstoffet smeltet, støbt og opviklet som coil på en stålspole i ensartet og fejlfri materialekvalitet.
Produktet lever op til de strengeste miljøkrav og kan genbruges med op til 100%. Det har gennemgået en omfattende vurdering af hele livscyklus – udvinding af råstof, forarbejdning, udnyttelse og genanvendelse – og blevet godkendt af ECO som miljøvenligt byggemateriale iht. ISO 14025, type III.
For at understrege materialets lange levetid og som supplement til de lov- og branchebestemte garantier, har RHEINZINK besluttet at udvide materialegarantien
til 30 år. Garantien omfatter alle materiale- eller overfladefejl, der kan føres tilbage til producenten RHEINZINK.

Tekniske data

Kategori Nedløbsventil

Vareinfo

Forsendelsevægt 0.65 kg
VVS-nummer 276658040
Reference