Scandinavian Safe SP75E

Våbenskab 6 våben E-lås 150x38x28 cm Grå

Før 8.969,-
7.895,- (6.316,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

Godkendt våbenskab

Robust serie af svensk producerede våbenskabe godkendt af Forsikring og Pension jvf. det nye regelsæt pr. 1/1 2016. Våbenskabet kan derfor lovligt bruges til opbevaring af våben i Danmark.

Et godt begynder våbenskab med god plads til 6 våben

SP55 Våbenskab fra Scandinavian Safe har plads til 6 våben samt et overskab. Med SP75E får du et godt begynder våbenskab med god plads til 6 våben.
Som ny jæger har du typisk ikke den største samling våben, og her er SP75E et godt valg for dig.

Huller i bund og ryg for nem fastboltning

Våbenskabet er ikke velegnet til våben, der er længere end 115 cm - du kan dog få plads til et våben på 120 cm ved at stille det skråt i skabet. Der medfølger bundmåtte, våbenholder i formskum, gulvmåtte og elektronisk lås. Våbenskabet er med huller i bund og ryg for nem fastboltning.
SP75E kan fås i med traditionel lås i model SP75.

Elektronisk kodelås

Denne variant af SP75 er monteret med elektronisk kodelås så du slipper for ulempen med traditionelle nøgler. En traditionel lås kan kun åbnes af en låsesmed hvis du mister dine nøgler, og det er en bekostelig affære. Skal du lave erstatningsnøgler skal du ligeledes være opmærksom på at de nye nøgler er uslebne, og skal slibes til af en låsesmed - og her skal du have originalnøglen til rådighed. Mister du originalnøglerne kan du derfor ikke få reproduceret nye - så er løbet kørt.
Derfor kan dit give rigtig god mening at ofre de sidste og få en elektronisk lås hvor du er uafhængig af nøgler. Samtidig slipper du for at gemme dine nøgler fordi der er for store til at gå rundt med i nøglebundtet.

Tips til monntering fra Danmarks Jægerforbund


Godkendt og certificeret efter SS3492

Våbenskabet er produceret og certificeret efter SS3492 standarden. Våbenskabe giver muligheder for opbevaring af våben og ammunition men også øvrige værdier som smykker mv. der ønskes sikret i hjemmet.
Skabene er godkendt af Forsikring og Pension jvf det nye regelsæt pr. 1/1 2016.

Gratis fragt hele landet

Våbenskabet sendes gratis til hele landet, dog kun brofaste øer.

Tekniske data

Kapacitet 6 våben
Overskab Ja
Lås Elektronisk kodelås
Godkendelse SS3492
Udv. mål (hxbxd) 150x38x28 cm
Rumindhold 159 liter
Vægt 110 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 110.00 kg
Varenr 2203910-1
Reference
BEMÆRK Volumetillæg