Stahlwille MANOSKOP 730N/10

Momentnøgle 20-100Nm til indstik

Før 3.549,-
2.375,- (1.900,- uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Stahlwille MANOSKOP 730N/10 momentnøgle 20-100Nm med mekanisk klik-udløsning. I model 730N er de mekaniske dele ekstremt modstandsdygtige mod stød og vibrationer, ligesom de er beskytte mod snavs udefra.
730N er en meget nøjagtig momentnøgle, og har en afvigelse på kun +/-3%. I forhold til Model 730 er 730N mere nøjagtig og tåler mere – alt i alt er 730N en bedre momentmøgle der tåler mere.

Ruder til aflæsning af moment er i 730N modellen nedfældet i håndtaget så de ikke risikere at blive slået itu under arbejdet – en praktisk konstruktion som sikre nøjagtig aflæsning.
Momentet indstilles nemt og ubesværet ved at trække momentknappe ud af håndtaget, og dreje indtil man opnår det ønskede moment. Herefter trykkes knappen ind og momentet låses til den indstillede værdi

730N er som 730 forberedt for anvendelse af indstiksværktøjer, dvs. momentnøglen leveres uden hoved som man selv tilvælger efter behov.
Indstikskobling er en meget fleksibel løsninger der gør det muligt, at bruge flere forskellige indstiksværktøjer til samme momentnøgle f.eks skraldehoveder i forskellige størrelser.

QuickRelease sikkerhedslås på indstiksværktøjet holder indstikket sikkert fast under arbejdet, og gør det let at afmontere når der skal ændres spænderetning, eller nyt værktøj monteres.

Model 730N har et 2-komponent greb i slidstærkt kunststof med bløde ergonomisk indlæg der sikre et godt grem om nøglen. Håndgrebet tåler naturligvis olie, fedt, brændstof, bremsevæske og Skydrol.

Momentnøglen behøver ikke nul-stilling mellem tilspændinger for at aflaste fjedermekanismen. Overspænding efter klik-udløsning påvirker ikke udløsermekanismen, og du kan ude problemer løsne en fastsiddende bolt eller møtrik uden at ødelægge udløsermekanismen.

Momentnøglen kan kalibreres med perfectControl systemet enten med kalibreringsværktøj nr. 7794 eller 7706. Bemærk at momentnøglen kan kalibreres uden at adskillelse.

Stahlwille leverer ultimative kvalitet for dig der har behov for det bedste i dit arbejde, eller dig der nyder den ypperste kvalitet på hobbyplan.
Uanset dit behov kan du altid stole på at Stahlwille leverer et professionelt produkt i absolut topkvalitet.

Model 730N/10 leveres i robust plastrør

 • Indstikskobling så du kan benytter forskellige hoveder på samme momentnøgle
 • QuickRelease sikkerhedslås (Str. 5-65)
 • Udløsende (mekanisk klik)
 • Hurtig og præcis indstilling af moment med QuickSelect-funktion
 • Ekstra beskyttelse af mekanik mod stød, vibration og snavs
 • Dobbelt stop signal
 • Dobbeltskala der viser både Nm/ft lb og Nm/in lb (str. 5-65)
 • Ikke nødvendigt at nul-stille mellem tilspændinger (måleelementet belastes kun ved tilspænding)
 • Venstre/højre tilspænding ved at vende indstikshovedet
 • Videre belastning efter udløsning skader ikke udløsermekanismen
 • Kan kalibreres med perfectControl kalibreringsværktøj nr. 7794 eller nr. 7706
 • Kalibreringscertifikat medfølger
 • Visningsafvigelse +/- 3%

Tekniske data

Indstik 9x12 mm
Momentinterval 20-100 Nm
Nøjagtighed +/-3 %
Hoved Indstik
Længde 386 mm
Vægt 0,988 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 1.21 kg
Varenr 50181010
Reference