INSIDE

Produktkategorien er desværre tom.

Hvis du leder efter nogen specifikt, kan du kontakte os på:

Mail: info@toolworld.dk
Telefon: 70203920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mere om INSIDE
INSIDE billede nr 1
INSIDE består af en unik serie af armaturer med fokus på miljø. Alle produkter er derfor fremstillet i overensstemmelse med lovkrav om grænseværdier for bl.a. tungmetaller i drikkevand. Armaturerne i INSIDE-serien forkromes trivalent for at beskytte miljøet og de mennesker, som arbejder med forkromning i fremstillingsprocessen.
INSIDE billede nr 2
For at undgå allergifremmende stoffer i armaturerne er der taget særlige hensyn under produktionsprocessen af hvert enkelt INSIDE armatur. Vandvejene blokeres under forkromningsprocessen, og aflejring af nikkel og krom hindres herved i de dele af armaturet der har kontakt med drikkevandet.
INSIDE billede nr 3
Denne beskyttelse af vandvejen sikre samtidigt at kobberets gavnlige egenskaber bibeholdes. Kobber bekæmper naturligt og effektivt bakterier som f.eks. legionella. INSIDE er derfor et godt bud på et miljørigtigt produkt - også i produktion.
INSIDE billede nr 4
Toolworld er forhandler af INSIDE produkter. Har du spørgsmål til produkterne står vi klar med vejledning. INSIDE produceres for dansk importør.