Kärcher AD 4 Premium

Askestøvsuger 600 Watt

Før 1.269,-
1.199,- (959,20 uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Med AD 4 Premium har Kärcher lavet en meget effektiv kombineret aske-/tørstøvsuger. Den nye 600 Watt turbine motor er langt mere effektiv end sin forgænger og placerer samtidig AD 4 Premium i energiklasse A+.
På den ene side er det en effektiv tør-støvsuger på 600W som kan holde til at blive brugt til det grove arbejde. På den anden side er det en askestøvsuger som overgår alle de små billige modeller som ellers er på dette marked.

Det nye integrerede filtersystem har selvrensefunktion der aktiveres blot ved tryk på en knap. Herefter vil sugeevnen være mærktbart forbedret hvis filtret er lettere stoppet til.

Filterrensingen er især praktisk hvis du bruger Kärcher AD 4 Premium i forbindelse med pillefyr hvor asken er meget fin og derfor hurtigt tilstopper filtret.
I en tid hvor mange går over til pillefyr, er der brug for en kvalitets maskine til at suge asken op. AD serien er meget velegnet til denne type job.

Hurtig tømning af askebeholderen uden kontakt med filtret som sidder placeret i det nye 1-komponent filtersystem.

Beholder og slange er udført i metal som giver den bedste sikkerhed. Kombineret med gulvmundstykket og de robuste metalrør kan du bruge AD 4 P som en almindelig tørstøvsuger på steder med meget snavs. Dette kunne være fyrrum, værksted, kælder eller andet.

  • Kärcher ReBoost filter rensning
  • 1-komponent filter system
  • Flammesikret - tank og slange i metal
  • 1,7 meter sugeslange i metal
  • Kan også bruges som tørstøvsuger

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Tekniske data

Netspænding 230 Volt
Effekt 600 Watt
Beholdervolumen 17 liter
Mål lxbxh 365x330x565 mm
Vægt 5,3 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 8.40 kg
Varenr 16297310
Producentnummer 1.629-731.0
Reference