Kärcher BATTERY POWER 36/50

Batteri 36V-LI 5,0Ah

Før 1.599,-
1.649,- (1.319,20 uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Batteri til Kärchers 36 volt system af rengøringsmaskiner i serien Home&Garden. Home&Garden dækker et stort udvalg af redskaber til hus og have - så du kan bruge batteriet i mange maskiner. Batteriet har en kapacitet på 5,0 Ah og kan bruges i alle maskiner der benytter Kärchers 36 Volt batteri system.
Batteriet er af typen Lithium-Ion der garanterer konstant ydelse og effektivt modvirker selvafladning såvel som det velkendte batteri problem med memory-effekt. Memory-effekt er det fænomen der reducerer batteriets kapacitet for hver opladning.

Battery Power batterierne fra Kärcher er helt unikke, og bl.a forsynet med det smarte Real Time Technology. Real Time Technology betyder, at du hele tiden kan se hvor lang tid du kan bruge maskinen, inden du løber tør for strøm.
Batteriet kan selv finder ud af hvilken type maskine du bruger det i, og beregner resttiden udfra hvor meget strøm du bruger.
Nogle af maskinerne i 36 volt serien har forskellige styrketrin, og her vil du se at batteriet tæller hurtigere ned jo mere du skruer op for maskinen.
Du kan altid se hvor lang tid du har tilbage i batteriets LCD display - uden at du behøver at trykke på noget for at se 2-3 lysdioder, som du kender det fra andre batterier. Når først du har prøvet at arbejde med Kärcher batterierne kan du ikke forstå hvordan man kan arbejde uden Real Time systemet!

Når batteriet sidder i ladestation, eller er tilkoblet ekstern lader, viser LCD displayet hvor langt opladningen er
kommet og restløbetiden.

Kärcher har valgt at gøre deres batterier vandtætte efter IPX5 standarden. IPX5 klassen betyder at batterier kan holde til at blive spulet. Det vil sige at dette batteri vil kunne holde til at blive skyllet med f.eks en dyse eller vandslange med lavt tryk.

  • Robust konstruktion
  • Intelligent temperaturstyring
  • Systemer der overvåger belastning og afladning
  • Vandtæt - kan modstå vandspuling IPX 5

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Vareinfo

Forsendelsevægt 1.50 kg
Varenr 24450310
Producentnummer 2.445-031.0
Reference