Kärcher HDS 8/18-4M

Hedvandsrenser Easyforce

Før 47.656,25
24.437,50 (19.550,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 475,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Den trefasede HDS 8/18-4 M hedvandsrenser, begyndermodel, arbejder med et betydeligt højere tryk end den enkeltfasede HDS 7/12-4 M højtryksrenser. Hedvandsrenseren med 4-polet, vandkølet elektrisk motor har nogle imponerende funktioner såsom eco!efficiency Servicekontakt til regulering af vandets hårdhed, turboventilator, rengøringsdosering, optimeret brænderteknologi og stor pumpeeffektivitet er andet miljøvenligt udstyr. LED-displays, spildsikkert strålerør og det centralt anbragte betjeningspanel sikrer nem betjening. Optimal rengøringsevne opnås med den patenterede dyseteknologi og det applikationsspecifikke tilbehør. Styrevalser, store gummihjul, skubbebøjle, vippeanordning, transporthuller til gaffeltruck og løfteøjer til kran er alt sammen del af vores mobilitetskoncept. Den nødvendige driftssikkerhed sikres af den trecylindrede aksialpumpe med keramiske stempler, den varmeresiste
nte aftrækskanel, systemplejetilpasning, det robuste chassis og overvågning af udstødningen. Alle komponenter, der skal bruges til vedligeholdelse er let tilgængelige. Ved et tryk på servicekontakten henter du til enhver tid nemt dine driftsdata til fejldiagnosticering.

EASY!Force håndtaget på maskinens lanse er konstrueret med afbryderen på bagsiden af grebet. Det betyder at lansens rekyl hjælper med at holde afbryderen trykket ind, og du undgår at skulle presse om et traditionelt indvendigt greb med fingrene.
En kæmpe landvinding for ergonomien i håndtaget.

EASY!Lock koblingerne er en nyudviklet kviklås der gør tilslutningen nemmere og hele 5 gange hurtigere end almindelig skruetilslutning.

HDS 8/18-4M er meget anvendt indenfor følgende områder:
- Vognmænd
- Industri, produktion
- Bilforhandlere og værksteder
- Landmænd
- Entreprenøre

Hos Toolworld.dk har vi alle reservedele til Kärcher's sortiment, hvis du har brug for reservedele skal du bare give os et kald, så sidder vi klar med stregtegninger og finder den rigtige del. Vi tilbyder i samarbejde med Kärcher fuld service aftaler på alle hedvandsrensere.

Har spørgsmål til maskinen eller tilbehøret er du altid velkommen til at kontakte os på 70203920. Der sidder specialuddannet personale klar til at hjælpe dig.

  • eco!efficiency-funktion arbejder maskinen med den mest økonomiske temperatur (60 °C) – ved fuld vandgennemstrømning.
  • 4-polet, langsomt kørende elektrisk motor sikrer, at maskinen kan arbejde i lang tid.
  • En indbygget udstødningsgastermostat slukker for motoren, når udstødningstemperaturen kommer over 300°C.

Tekniske data

Spænding 400 Volt
Effekt 5,5 kW
Tryk 30-180 bar
Vandforbrug 400-800 liter/time
Olieforbrug 5,3 liter/time
Brændstoftank 25 liter
Temperatur 80-155 grader
Slangelængde 5 meter
Mål (L x B x H) 1330 x 750 x 1060 mm
Vægt 155 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 185.20 kg
Varenr 10779080
Producentnummer 1.077-908.0
Reference PT