LAVOR HLR 2021 LP

Hedvandsrenser 200 bar 1260 liter/time

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 34.993,75
27.493,75 (21.995,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

Kompakt professionel hedvandsrenser fra Lavor til brug indenfor landbrug, transport, industri, autobranchen og klargøring.
Lavor HLR kan levere hele 200 bars tryk, og har mange tekniske finesser der gør den til en seriøs spiller i feltet af 200 bars maskiner.
Lavor har valgt at montere HLR 2021 LP med en robust 4 polet vandkølet motor der arbejder ved 1450 omdr./min, så du er sikret rigelig kraft til at løse opgaverne.For at beskytte pumpen, og give en blød start/stop, har Lavor indsat en flexkobling mellem motor og pumpe. Flexkoblingen er opbygget omkring en gummikerne som sikre en lang levetid på pumpe og motor. Systemet er tilsvarende Hardy-skiven der indsættes mellem gearkasse og kardanaksel på en bil. En gennemtænkt løsning der mindsker unødig belastning og sikre en skånsom kraftoverførsel.

Har du behov for meget vand til dine opgaver som f.eks afrensning af landbrugsmaskiner, entreprenørmateriel, staldinventar, har du men Lavor HLR en hedvandsrenser der ligger et godt stykke over de magiske 1000 liter i timen. HLR kan levere hele 1260 liter i timen (21 liter/min.) som er nok det de fleste krævende opgaver med nedvaskning.

Lavor har forsynet HLR med yderligere en teknisk finesse i form af et forsinket Total stop. Total Stop systemet skåner maskinen for unødige nedlukninger ved at forsinke stop af motoren med 15 sek. når pistolgrebet slippes. I praksis betyder det at maskinen ikke skal genstarte hver gang du lige skal flytte dig eller hvae en anden vinkel på emnet.
Det forsinkede Total Stop skåner maskinen for unødige start/stop og giver en længere levetid på pumpe og motor. Total nedlukning af maskinen sker hvis den ikke har været brugt i 20 minutter. Du behøver derfor ikke tænke på at skulle maskinen - det klarer Lavor HLR helt af sige selv.

Maskinen leveres med kvalitets dobbeltlanse fra tyske RM hvor trykket reguleres på lansens tværgreb. Ved at dreje på tværgrebet kan du lede vandet fra spuledysen over i det andet rør som har monteret skylledyse. PÅ den måde reduceres trykket og du kan hurtigt skifte mellem hårdt tryk til afrensning og blødt tryk til afskylning.
Dobbeltlansen fra RM er en fantastisk feature som enkelt og ukompliceret fjerne belastningen fra slange og koblinger når du ønsker at arbejde med reduceret tryk.

Har du behov for anden slangelængde er der mulighed for at tilpasse efter dit ønske - du kan bestille yderligere slangelænge som tilbehør ud over de 10 meter der medleveres som standard. Når du bestiller ekstra længe tilpasser vi maskinens slange så du får den længde du har bestilt.

Med Lavor HLR får du en virkelig kraftig og gennemtænkt hedvandsrenser du kan bruge til selv de helt store vaskeopgaver.

  • 4 polet el-motor (1450 omdr.) med vandkøling og termosikring
  • Keramiske stempler (3 stk.)
  • Forniklet lineær messing pumpehoved med indbygget by-pass ventil og temperaturbestandige pakninger/bøsninger
  • Integreret elastisk led i pumpekobling for skånsom kraftoverførsel
  • Forsinket totalstop med lavspændings standby drift
  • Høj sensitiv sensor i rustfrit stål til indstilling af temperatur
  • Lodret fyr med varmespiral i høj-effektiv termisk stål
  • Rustfri stålventiler til styring af sug og tryk
  • Indbygget kemitank på 3 liter
  • Luftkøling af brænder via hjælpemotor og to-vejs brændstofpumpe

Tekniske data

Spænding 400 Volt
Effekt 9,7 kW
Tryk 200 bar
Vandforbrug 1260 liter/time
Olieforbrug 5,6 liter/time
Brændstoftank 18 liter
Temperatur 110 grader
Kemitank 3 liter
Slangelængde 10 meter
Mål (L x B x H) 1300x780x1110 mm
Vægt 187 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 187.00 kg
Varenr 86211006
Producentnummer 8.621.1006
Reference
BEMÆRK Volumetillæg