Kärcher PUZZI 10/1

Tæpperenser

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 9.396,25
5.495,- (4.396,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Kärcher Puzzi 10/1 vs Puzzi 8/1 - Hvad er forskellen?


Hør Johan fra Toolworld.dk om forskellen på Puzzi 10/1 og Puzzi 8/1 C. En god video at se, hvis du er i tvivl om, hvilken tæpperenser du bør vælge.


Kärcher Puzzi 10/1 er et oplagt valg


Kärcher Puzzi 10/1 er den ultimative tæpperenser hvis du har behov for at rense både gultæpper og bilsæder/møbler.
Den store forskel på Puzzi 10/1 og den mindre Puzzi 8/1 er at Puzzi 10/1 leveres med 2 mundstykker: Gulvmundstykke og håndmundstykke, og så får du lidt større tankkapacitet.
Puzzi maskinerne har specialudviklede mundstykker som er designet og optimeret så de suger maksimalt sæbevand op fra de tekstiler som bliver rengjort.
Denne tæpperenser er bygget til professionelt brug af rengøringsfirmaer, bilklargøring, hoteller, kontorer og ejendomsadministration, men kan også bruges privat hvis du bare vil have det bedste.
Der er tænkt over selv de mindste detaljer, og selv brugen af maskinen er så simpel at det tager 2 minutter for at lære betjeningen. Der sidder 2 gule knapper på maskinen, det er de eneste knapper, og med dem starter man henholdsvis suget og spray funktionen.

Effektiv rensning af tæpper, møbler, biler m.m.


Denne model anbefales hvis man skal rengøre tæpper, møbler, biler og lignende, da den store sugeevne efterlader stoffet rent, og uden meget fugt.

Brug Kärchers rengøringsmidler til Puzzi 10/1


Vi anbefaler at benytte et af Kärcher's rengøringsmidler sammen med maskinen. Der findes 2 forskellige slags, RM 764 og RM 767.
RM 764 er en koncentreret, men skånsom sæbe som sikre et perfekt resultat hver gang. Den findes i tre udgaver, enten som tablet (RM 760), pulver (RM 760 Classic) eller flydende (RM 764). Tabletterne anvendes meget ofte på grund af en nem og hurtig dosering. Pulveret giver lidt større mulighed for at bestemme styrken af rensevandet. Den flydende version giver også en god fleksibilitet for dosering og er nem at få opløst i rensevandet.
RM 767 er en special sæbe som oftes bruges til rengøring af biler og senge. Grunden hertil er at denne sæbe har en tørre tid som er 50% hurtigere end RM 764.
Udover sæbe anbefaler vi også at bruge en skumhæmmer RM 761, det skal siges at det ikke er et krav! Men vi har oplevet at operatøren ikke er opmærksom på skumudviklingen i maskinen hvilket resultere i at maskinen har suget skum ind i motoren og derved er blevet ødelagt. Hvis man vælger ikke at bruge skumhæmmer skal tanken med beskidt vand bare tømmes oftere og man skal være opmærksom på hvor meget skum der udvikles i beholderen. Hvis der anvendes skumhæmmer vil maskinen stoppe automatisk når vandstanden når op til den maksimale kapasitet.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål


Er du i tvivl om hvilken sæbe som passer bedst til dit behov, eller brugen af tæpperenseren så kontakt os på tlf 70203920. Det sidder altid en Kärcher specialist klar til at hjælpe og vejlede.

Standard tilbehør
- Sprøjteslange med indbygget vandtilførsel, 2.5 m
- Gulvmundstykke af plast med bøjning
- Håndmundstykke
- Strømledning, 7 m

Tekniske data

Kapacitet 25 m2/time
Luftgennemstrømning 54 liter/sek
Vakuum 220 mbar
Spray mængde 1 liter/min
Tank frisk/snavset vand 10/9 liter
Effekt turbine 1250 Watt
Effekt pumpe 40 Watt
Tryk 1 bar
Vægt 10,7 kg
Mål LxBxH 710x330x440 mm

Vareinfo

Forsendelsevægt 16.50 kg
Varenr 11001300
Producentnummer 1.100-130.0
Reference PT
BEMÆRK Volumetillæg