Kärcher HD 5/17 CX Plus

Koldtvandsrenser 170 bar

Før 13.785,-
10.995,- (8.796,- uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Kärcher har netop introduceret den nye compact serie af højtryksrensere i professionel kvalitet. HD 5/17 CX Plus har en nyudviklet motor som gør det muligt at bruge maskinen i både oprejst eller liggende position. Af nye funktioner kan ellers nævnes teleskop transporthåndtag, opbevaring af dyser på maskinen og et integreret bærehåndtag som også bruges til ledningsoprul.
Hele compact serien er henvendt speciel til professionelle brugere som har brug for høj kvalitet der fylder så lidt som muligt. Hvad enten det er i firmabilen eller i redskabsskuret så vil det overraske alle hvor lidt de nye modeller fylder. Hele det professionelle tilbehørs sortiment passer naturligvis også til compact serien.
Vi anbefaler HD 5/17 CX Plus til rengøring af facader, gulve og vægge, rengøring af udearealer, maskiner og værktøj.

EASY!Force håndtaget på maskinens lanse er konstrueret med afbryderen på bagsiden af grebet. Det betyder at lansens rekyl hjælper med at holde afbryderen trykket ind, og du undgår at skulle presse om et traditionelt indvendigt greb med fingrene.
En kæmpe landvinding for ergonomien i håndtaget.

EASY!Lock koblingerne er en nyudviklet kviklås der gør tilslutningen nemmere og hele 5 gange hurtigere end almindelig skruetilslutning.

Hos Toolworld.dk har vi alle reservedele til Kärcher's sortiment, hvis du har brug for reservedele skal du bare give os et kald, så sidder vi klar med stregtegninger og finder den rigtige del. Vi tilbyder i samarbejde med Kärcher fuld service aftaler på alle hedvandsrensere.

Har spørgsmål til maskinen eller tilbehøret er du altid velkommen til at kontakte os på 70203920. Der sidder specialuddannet personale klar til at hjælpe dig.

  • EASYForce højtrykspistol og EASYLock Quick Release lukninger
  • Integreret bærehåndtag
  • Let at transportere
  • Kan anvendes lodret og vandret
  • Af høj kvalitet
  • Tilbehørsopbevaring i praktisk opbevaringsrum
  • Perfekt til at fjerne meget fastgroet snavs

Tekniske data

Anvendelse Erhverv
Motortype El
Strømtilslutning 230 Volt
Tilslutningseffekt 3000 Watt
Kabellængde 5 meter
Driftstryk 170 bar
Max. tryk 200 bar
Vandforbrug 480 liter/time
Mål (l x b x h) 380 x 370 x 930 mm
Vægt 27,5 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 30.80 kg
Varenr 15209420
Producentnummer 1.520-942.0
Reference PT
BEMÆRK Volumetillæg