Kärcher SC 5 EasyFix

Damprenser 4,2 bar

Før 3.399,-
3.239,- (2.591,20 uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Kärcher SC 5 EasyFix med nyt og forbedret gulvmundstykke


Ny opdateret udgave af SC 5 som er den kraftigste damprenser i Kärchers SC-serie til brug i hjemmet. Den nye EasyFix udgave er forsynet med helt nyt og forbedret gulvmundstykke med velcro.

Kärcher har med EasyFix systemet lyttet til brugerne, og gjort håndteringen af gulvkluden endnu bedre. Det nye EasyFix system monteres på mundstykket ved hjælp af velcro på kludens bagside - og det sidder rigtigt godt fast.
Den nye klud giver en mere kontant bevægelse mod gulvet, og det er lettere at skrubbe hvis der måtte være behov for det.

SC 5 EasyFix er den kraftigste af Kärchers damprensere til brug i hjemmet. Den kraftig dampkedel har altid overskud af damp, og SC 5 EasyeFix kan med sin 2200 Watt bringe damptrykket helt op på 4,2 bar.

Dette gør SC 5 EasyFix til klassens førende maskine til privat brug. Udover en kraftigere dampkedel er SC 5 EasyFix udstyret med det nye EasyFix mundstykke, som kan bevæges i alle retninger. Det nye velcrosystem gør det muligt at skifte klude uden at skulle røre ved dem.

SC 5 EasyFix har selvfølgelig stadig VapoHydro funktionen hvor maskinen kan give varmt vand blandet med damp til opløsning at ekstra genstridig skidt. Som den eneste maskine i SC serien har SC 5 EasyFix mulighed for trinløs regulering af damptrykket
- en kæmpe fordel.

SC 5 EasyFix gør rent uden brug af kemikalier


Damprenseren gør rent uden brug af kemikalier, alt hvad der skal til er helt almindelig rent postevand. Derfor kan den bruges overalt på overflader, som man normalt vil rengøre med en fugtig klud eller med sæbevand.
SC 5 EasyFix kan bruges overalt i hjemmet: til gulve, på hårde overflader, i brusekabinen, til vinduer, på fliser og sanitet - ja
selv møbelflader kan rengøres.

Ved grundig rengøring fjerner damprensere 99,99% af bakterier som forkommer i hjemmet. Dampen kommer ind de steder som ikke kan nås ved almindelig rengøring med vand og kemi. Så få et bedre og sundere indeklima, samtidig med at du skåner miljøet og spare penge.
En tankfuld vand kan rengøre op til 100m².

Hvis du har spørgsmål til SC 5 EasyFix, så kontakt os på 7020 3920. Der sidder altid en Kärcher uddannet medarbejder klar til at hjælpe.

Bemærk: Vi anbefaler at du som minimum køber et sæt ekstra gulvklude og et sæt børsterondeller - maskinen er til at gøre rent med, og du kommer til at bruge nye klude og børsterondeller når du arbejder med maskinen.

For at forlænge levetiden anbefaler Toolworld altid at der købes afkalknings stænger med til maskinerne. 1 pakke afkalknings stænger er nok til 1 års forbrug.

Tilbehør til Kärcher SC 5Der findes et væld af tilbehørsprodukter til Kärcher SC 5 EasyFix. Du kan bl.a. tilkøbe alt fra ekstra gulvmundstykker til turbodyser.

Du kan se oversigten med tilbehør til Kärcher SC 5 ved at klikke her.

Hvad følger med?

  • Børste til punktdyse
  • EasyFix gulvrensningssæt + forlængerrør 2 x 0,5 m
  • Microfiber klud til gulv
  • Microfiber klud til håndmundstykke
  • Punktdyse
  • Håndmundstykke
  • Damp slange med håndtag, 2 meter

Tekniske data

Varmeydelse 2300 Watt
Tank kapacitet 0,5/1,5 liter
Maks. damptryk 4,2 bar
Vægt uden tilbehør 6 kg
Mål LxBxH 439x301.3x305 mm
Opvarmningstid 3 min
2 Tank system Ja

Vareinfo

Forsendelsevægt 8.84 kg
Varenr 15125300
Producentnummer 1.512-530.0
Reference
BEMÆRK Volumetillæg