Kärcher SC 3 EasyFix

Damprenser 3,5 bar

Før 1.579,-
1.495,- (1.196,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Kärcher SC 3 EasyFix er klar til brug på blot 30 sekunder


Ny opdateret udgave af den populære SC 3 damprenser fra Kärcher. Den nye EasyFix udgave er forsynet med helt nyt og forbedret gulvmundstykke med velcro.

Kärcher har med EasyFix systemet lyttet til brugerne, og gjort håndteringen af gulvkluden endnu bedre. Det nye EasyFix system monteres på mundstykket ved hjælp af velcro på kludens bagside - og det sidder rigtigt godt fast.
Den nye klud giver en mere kontant bevægelse mod gulvet, og det er lettere at skrubbe hvis der måtte være behov for det.

Kärcher SC 3 EasyFix damprenser en helt unik maskinen som er er klar til brug på blot 30 sekunder. Den korte opvarmningstid opnåes ved at opvarme vandet direkte i rørene og ikke i en kedel som andre modeller. Der er mange fordele ved denne løsning, som betyder at maskinen ikke behøver en tryktank.

For at undgå tilkalkning af rørene har maskinen monteret et kalkfilter i vandtanken. Kalkfilteret skiftes nemt og ubesværet efter behov ved at løfte det op af tanken.

SC 3 EasyFix kan bruges mange steder i hjemmet


Damprenseren kan gøre rent helt uden brug af kemikalier - det eneste du skal bruge er almindeligt vand fra vandhanen. Man kan damprense på alle overflader man normalt vil rengøre med en fugtig klud eller med sæbevand.

Kärcher SC 3 kan derfor bruges mange steder i hjemmet: Gulve, hårde overflader, brusekabiner, vinduer, fliser og sanitet. Selv møbelflader kan rengøres.

Ved grundig rengøring fjerner damprensere 99,99% af bakterier som forkommer i hjemmet. Dampen kommer ind alle de steder der ikke kan nåes gennem almindelige rengøringsmetoder som benytter vand og kemi.
Derfor giver damprengøring et bedre og sundere indeklima, samtidig med at du skåner miljøet og spare penge til kemikalier.

Har du spørgsmål til rengøring med damp eller til Kärcher SC 3 EasyFix damprenser, så kontakt os på 7020 3920. Der sidder altid en Kärcher uddannet medarbejder klar til at hjælpe dig.

Bemærk: Vi anbefaler at du som minimum køber et sæt ekstra gulvklude og et sæt børsterondeller - maskinen er til at gøre rent med og du kommer til at bruge nye klude og børsterondeller når du arbejder med maskinen.
Du kan se tilbehør længere nede på siden.

  • EasyFix gulvrensningssæt + forlængerrør 2 x 0,5 m
  • Microfiber klud til gulv
  • Microfiber klud til håndmundstykke
  • Børste til punktdyse
  • Håndmundstykke
  • Punkt dyse
  • Afkalkningspatron

Tekniske data

Varmeydelse 1900 Watt
Tank kapacitet 1 liter
Maks. damptryk 3,5 bar
Vægt uden tilbehør 3,14 kg
Mål LxBxH 360x236x253 mm
Opvarmningstid 0,5 min
2 Tank system Nej

Vareinfo

Forsendelsevægt 4.70 kg
Varenr 15131240
Producentnummer 1.513-124.0
Reference