Kärcher SC 1

Damprenser 3 bar

Før 699,-
719,- (575,20 uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

SC 1 er en lille damprenser fra Kärcher. SC 1 er udviklet til den løbende rengøring af køkkener og badeværelser. Med muligheden for at koble alt det eksisterende tilbehør til maskinen, er SC 1 til den perfekte lille maskine at have som backup. Sc 1 er klar til brug med et tryk på 3 bar efter bare 3 min, den kan rengøre et område på op til 20 m2, inden den skal fyldes op igen.

Damprenseren gør rent uden brug af kemikalier, den bruger helt almindelig rent postevand. Derfor kan den bruges overalt på overflader, som man normalt vil rengøre med en fugtig klud eller med sæbevand. SC 1 kan bruges overalt i hjemmet. Til gulve, på hårde overflader, i brusekabinen, til vinduer, på fliser og sanitet, selv møbelflader kan rengøres.

Kärcher's damprensere fjerner 99 % af alle bakterier uden brug af kemikalier. Det betyder at du for en mere effektiv rengøring uden af der efterlades noget giftig kemi på de rengjorte overfladerne. Rengøring uden brug af kemi skåner miljøet, og lige så vigtig så skåner det også dit helbred. Når du bruger en damprense fra Kärcher så er du ikke i kontakt med de giftige kemikalier, du indånder dem ikke og du slipper også for at skulle opbevare de mange forskellige kemi produkter.

For at forlænge levetiden anbefaler Toolworld altid at der købes afkalkningspulver med til maskinerne. 1 pakke afkalkning er nok til 1 års forbrug.

Der medfølger følgende: Håndmundstykke, mikrofiberklud, punktdyse, dysespids til punktdyse, børste til punktdyse

  • Sikkerhedsventil
  • Børnesikring
  • Kompakte design
  • Inkl. mikrofiberovertræk til håndmundstykke
  • Fjerner nemt alle former for snavs
  • Nem at opbevare

Tekniske data

Varmeydelse 1200 Watt
Tank kapacitet 0,2 liter
Maks. damptryk 3 bar
Vægt uden tilbehør 1,6 kg
Mål 321x127x186 mm
Opvarmningstid 3 min
2 Tank system Nej

Vareinfo

Forsendelsevægt 2.50 kg
Varenr 15164000
Producentnummer 1.516-400.0
Reference