Kärcher SC 4 EasyFix Bonus

Damprenser

Før 2.995,-
2.299,- (1.839,20 uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Ny opdateret udgave af SC 4 som er en af de kraftige damprenser i Kärchers SC-serie til brug i hjemmet. Den nye EasyFix udgave er forsynet med helt nyt og forbedret gulvmundstykke med velcro.

Bonusversionen inkluderer 2 stk. ekstra gulvklude 2 stk ekstra Frote klud til håndmundstykket og pakke med 6 stk. afkalkningsposer.
Det er især praktiske at have under rengøring af gulve. Med et ekstra kludesæt kan du skifte klud under arbejdet når mikrofiberkluden er mættet med snavs.
Bonusversionen indeholder ekstra sæt af de mest anvendte klude.

Kärcher har med EasyFix systemet lyttet til brugerne, og gjort håndteringen af gulvkluden endnu bedre. Det nye EasyFix system monteres på mundstykket ved hjælp af velcro på kludens bagside - og det sidder rigtigt godt fast.
Den nye klud giver en mere kontant bevægelse mod gulvet, og det er lettere at skrubbe hvis der måtte være behov for det.

SC 4 EasyFix har 2-tanks system som betyder at du aldrig skal vente på at kedlen afkøler før du kan arbejde videre. Dampkedlen kan levere det nødvendige damptryk til rengøring overalt i hjemmet, og SC 4 EasyeFix kan med sin 2000 Watt bringe damptrykket helt op på 3,5 bar. Opvarmningstid på bare 4 minutter gør at du kommer hurtigt igang med arbejdet.

At du kan arbejde uden afbrydelse gør SC 4 EasyFix til en af de mest alsidige damprenserer til privat brug. Udover 2-tanksystemet byder SC 4 EasyFix på det nye EasyFix mundstykke, som kan bevæges i alle retninger. Det nye velcrosystem gør det muligt at skifte klude uden at skulle røre ved dem.

Damprenseren gør rent uden brug af kemikalier, alt hvad der skal til er helt almindelig rent postevand. Derfor kan den bruges overalt på overflader, som man normalt vil rengøre med en fugtig klud eller med sæbevand.
SC 4 EasyFix kan bruges overalt i hjemmet: til gulve, på hårde overflader, i brusekabinen, til vinduer, på fliser og sanitet - ja
selv møbelflader kan rengøres.

Ved grundig rengøring fjerner damprensere 99,99% af bakterier som forkommer i hjemmet. Dampen kommer ind de steder som ikke kan nås ved almindelig rengøring med vand og kemi. Så få et bedre og sundere indeklima, samtidig med at du skåner miljøet og spare penge.
En tankfuld vand kan rengøre op til 100m².

Hvis du har spørgsmål til SC 4 EasyFix, så kontakt os på 7020 3920. Der sidder altid en Kärcher uddannet medarbejder klar til at hjælpe.

Bemærk: Vi anbefaler at du som minimum køber et sæt ekstra gulvklude og et sæt børsterondeller - maskinen er til at gøre rent med, og du kommer til at bruge nye klude og børsterondeller når du arbejder med maskinen.

For at forlænge levetiden anbefaler Toolworld altid at der købes afkalknings stænger med til maskinerne. 1 pakke afkalknings stænger er nok til 1 års forbrug.

Du kan se mere tilbehør længere nede på siden.

Til SC 4 EasyFix Bonus medfølger:
3 stk Mikrofiber klud til gulv
3 stk Frote klud til håndmundstykket
1 stk Punktdyse
1 stk Børste til punktdyse
1 stk Comfort Plus Velcro gulv mundstykke
1 stk Håndmundstykke
1 stk Damp slange med håndtag, 2 meter
2 stk Forlænger stykker
6 x 17 gram afkalkningsposer

Vareinfo

Forsendelsevægt 5.00 kg
Varenr 15124500a
Producentnummer 1.512-450.0a
Reference
BEMÆRK Volumetillæg