Kärcher SC 4 EasyFix

Damprenser 3,5 bar

Før 2.159,-
1.995,- (1.596,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Ny og forbedret Kärcher damprenser SC 4


Ny opdateret udgave af SC 4 som er en af de kraftige damprensere i Kärchers SC-serie til brug i hjemmet. Den nye EasyFix udgave er forsynet med helt nyt og forbedret gulvmundstykke med velcro.

Kärcher har med EasyFix systemet lyttet til brugerne, og gjort håndteringen af gulvkluden endnu bedre. Det nye EasyFix system monteres på mundstykket ved hjælp af velcro på kludens bagside - og det sidder rigtigt godt fast.
Den nye klud giver en mere kontant bevægelse mod gulvet, og det er lettere at skrubbe hvis der måtte være behov for det.

2-tanks system


SC 4 EasyFix har 2-tanks system som betyder at du aldrig skal vente på at kedlen afkøler før du kan arbejde videre. Dampkedlen kan levere det nødvendige damptryk til rengøring overalt i hjemmet, og SC 4 EasyeFix kan med sin 2000 Watt bringe damptrykket helt op på 3,5 bar. Opvarmningstid på bare 4 minutter gør at du kommer hurtigt igang med arbejdet.

At du kan arbejde uden afbrydelse gør SC 4 EasyFix til en af de mest alsidige damprenserer til privat brug. Udover 2-tanksystemet byder SC 4 EasyFix på det nye EasyFix mundstykke, som kan bevæges i alle retninger. Det nye velcrosystem gør det muligt at skifte klude uden at skulle røre ved dem.

Damprenseren gør rent uden brug af kemikalier, alt hvad der skal til er helt almindelig rent postevand. Derfor kan den bruges overalt på overflader, som man normalt vil rengøre med en fugtig klud eller med sæbevand.
SC 4 EasyFix kan bruges overalt i hjemmet: til gulve, på hårde overflader, i brusekabinen, til vinduer, på fliser og sanitet - ja
selv møbelflader kan rengøres.

Kärcher SC 4 EasyFix fjerner 99,9% af alle bakterier


Ved grundig rengøring fjerner damprensere 99,99% af bakterier som forkommer i hjemmet. Dampen kommer ind de steder som ikke kan nås ved almindelig rengøring med vand og kemi. Så få et bedre og sundere indeklima, samtidig med at du skåner miljøet og spare penge.
En tankfuld vand kan rengøre op til 100m².

Hvis du har spørgsmål til Kärcher SC 4 EasyFix damprenseren, så kontakt os på 7020 3920. Der sidder altid en Kärcher uddannet medarbejder klar til at hjælpe.

Bemærk: Vi anbefaler at du som minimum køber afkalkningspulver, et sæt ekstra gulvklude og et sæt børsterondeller - maskinen er til at gøre rent med, og du kommer til at bruge nye klude og børsterondeller når du arbejder med maskinen.

For at forlænge levetiden anbefaler Toolworld altid at der købes afkalknings pulver med til maskinerne.

Du kan se tilbehør længere nede på siden.

Til SC 4 EasyFix medfølger:
1 stk Mikrofiber klud til gulv
1 stk Frote klud til håndmundstykket
1 stk Punktdyse
1 stk Børste til punktdyse
1 stk Comfort Plus gulv mundstykke
1 stk Håndmundstykke
1 stk Damp slange med håndtag, 2 meter
2 stk Forlænger stykker

  • EasyFix gulvrensningssæt + forlængerrør 2 x 0,5 m
  • Microfiber klud til gulv
  • Microfiber klud til håndmundstykke
  • Punktdyse
  • Håndmundstykke
  • Dampsange med håndtag 2 meter
  • Børste til punktdyse
  • 2-tank system

Tekniske data

Varmeydelse 2000 Watt
Tank kapacitet 0,5/0,8 liter
Maks. damptryk 3,5 bar
Vægt uden tilbehør 4,05 kg
Mål LxBxH 380x251x273 mm
Opvarmningstid 4 min
2 Tank system Ja

Vareinfo

Forsendelsevægt 5.80 kg
Varenr 15126300
Producentnummer 1.512-630.0
Reference